Een menu met oog voor detail, afwerking en verse producten.
Hieronder het menu van dit seizoen.
Gangenmenu *
Aperitief op tafel
Krokante focaccia met rode ui en rozemarijn
Chili – roomkaas – tuinkruiden
Gerookte zalm – Griekse yoghurt – sjalot – mango
Hapjes
Oester – komkommer – espuma granny smith
Krokante hoevekip – sesam – pinda – limoen
Gelakte gerookte paling – dashi – venkel
Voorgerecht
Escabeche van zeebaars – kapper – kritamo – nam jim
Tussengerecht
Pladijs – crumble ansjovis – kapper – honingtomaat – lavas
Tostada – courgette – gezouten ricotta
Hoofdgerecht
Kwartelfilet – groene asperge – chili – sjalot – pommes pavé – harrissa
Bijgerecht: kwartelbout – gekarameliseerde appel – citroengras
Nagerecht
Citroentaart – kalamansi cremeux – meringue vlierbloesem – mascarpone
Kaasplank samengesteld door de chef **
Sharing menu *
Aperitief op tafel
Krokante focaccia met rode ui en rozemarijn
Chili – roomkaas – tuinkruiden
Gerookte zalm – Griekse yoghurt – sjalot – mango
Hapjes
Oester – komkommer – espuma granny smith
Krokante hoevekip – sesam – pinda – limoen
Gelakte gerookte paling – dashi – venkel
Sharing 1
Pladijs – crumble ansjovis – kapper
Honingtomaat – lavas
Tostada – courgette – gezouten ricotta
Gazpacho – burrata – citrus
Sharing 2
Kwartelfilet – tijm
Gegrilde aubergine – miso – soja – hazelnoot
Pommes pavé – harrissa
Groene asperge – sjalot – chili
Kwartelbout – gekarameliseerde appel – citroengras
Nagerecht
Citroentaart – kalamansi cremeux – meringue vlierbloesem – mascarpone
Kaasplank samengesteld door de chef **
* Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de contact pagina.
Wij houden graag rekening met allergenen of intoleranties, vraag er gerust naar. De samenstelling van de producten kan wijzigen.