Menus

Onze menus


Een menu met oog voor detail, afwerking en verse producten. 

 

Hieronder het menu van dit seizoen.


Gangenmenu

Sharing menu

Receptie

Walking diner

Gangenmenu *


Aperitief op tafel

Krokante focaccia met rode ui en rozemarijn

            Chili – roomkaas – tuinkruiden

            Gerookte zalm – Griekse yoghurt – sjalot – mango 


Hapjes

Oester – komkommer – espuma granny smith

Krokante hoevekip – sesam – pinda – limoen

Gelakte gerookte paling – dashi – venkel


Voorgerecht

Escabeche van zeebaars – kapper – kritamo – nam jim


Tussengerecht

Pladijs – crumble ansjovis – kapper – honingtomaat – lavas

Tostada – courgette – gezouten ricotta


Hoofdgerecht

Kwartelfilet – groene asperge – chili – sjalot – pommes pavé – harrissa

Bijgerecht: kwartelbout – gekarameliseerde appel – citroengras


Nagerecht

Citroentaart – kalamansi cremeux – meringue vlierbloesem – mascarpone




Kaasplank samengesteld door de chef **


Sharing menu *


Aperitief op tafel

Krokante focaccia met rode ui en rozemarijn

            Chili – roomkaas – tuinkruiden

            Gerookte zalm – Griekse yoghurt – sjalot – mango 


Hapjes

Oester – komkommer – espuma granny smith

Krokante hoevekip – sesam – pinda – limoen

Gelakte gerookte paling – dashi – venkel


Sharing 1

Pladijs – crumble ansjovis – kapper

Honingtomaat – lavas

Tostada – courgette – gezouten ricotta

Gazpacho – burrata – citrus


Sharing 2

Kwartelfilet – tijm

Gegrilde aubergine – miso – soja – hazelnoot  

Pommes pavé – harrissa

Groene asperge – sjalot – chili

Kwartelbout – gekarameliseerde appel – citroengras


Nagerecht

Citroentaart – kalamansi cremeux – meringue vlierbloesem – mascarpone



Kaasplank samengesteld door de chef **



* Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de contact pagina. 


Wij houden graag rekening met allergenen of intoleranties, vraag er gerust naar. De samenstelling van de producten kan wijzigen.